Duurzaamheid, Kwaliteit, Innovatie.

Sinds de lancering in 2012 heeft STANLEY/STELLA zich gericht op eenvoud, met de nadruk op de essentie van het kledingstuk.
Wij willen positieve verandering teweegbrengen via onze collecties en partners uit onze gemeenschappen, door producten aan te bieden die mensen, het milieu en de klanten respecteren.

Om producten te bieden met respect voor de mens, het milieu en de klanten. Om meer authentieke en meer verantwoorde kledingstukken te bieden die je met trots draagt en verkoopt. Kleding die veranderingen in de textielindustrie in gang zet, gemaakt op een meer humane, ethische en ecologische manier.  
stanley stella dealer haarlem

Wij zijn er trots op om Stanley/Stella dealer te zijn. Dit betekent dat we voldoen aan alle eisen van het merk op het gebied van kwaliteit, presentatie en personalisatie. Wat betekent dat voor u? Wij laten u de hele collectie realtime zien, alle seizoenen, alle nieuwe kleuren, deze worden dagelijks bijgewerkt. Daarnaast voorzien wij de kleding met fairtrade logo’s. Wij bedrukken de kleding met watergedragen inkten of borduren deze met gerecycled polyester garen! zo blijft de cirkel rond. De hele collectie van Stanley/Stella is te bekijken in onze showroom, u mag zo binnen lopen, afspraak niet nodig.

100% committed to a more sustainable world

In order to prove its commitment to both the environment and ethics, the brand is certified GOTS, OCS Blended, OCS 100, Oeko Text and is a member of the Fairwear Foundation for all ethical issues. Find more information on their commitments directly on their website : www.stanleystella.com