Wij zijn een meester in textiel borduren voor bedrijven en particulieren

Borduren geeft een rijke uitstraling aan textiel, doordat het ontwerp voelbaar wordt en diepte toevoegt aan jouw kledingstuk. Bij onze textieldrukkerij kunnen particulieren hun textiel laten borduren, terwijl bedrijven hun bedrijfsidentiteit kunnen versterken met professioneel geborduurde bedrijfskleding. Of je nu een merknaam op kleding wilt laten borduren of kleding met een ander logo wilt laten borduren, wij zijn een echte meester met naald en draad. Wij leveren nauwkeurig vakmanschap.

Bent u op zoek naar textiel borduren voor bedrijven?

Bezoek onze showroom Bel ons op 0235421747

Gedetailleerd borduren

Dankzij onze geavanceerde machines is het mogelijk om zeer nauwkeurig te werken en gedetailleerde ontwerpen op textiel te borduren voor bedrijven en particulieren. Bekijk gerust ons portfolio met onze tevreden klanten die textiel met een merknaam of ander logo hebben laten borduren.

Fairtrade borduren hoeft niet duur te zijn

Borduren is een kwalitatieve maar duurzame manier om een ontwerp in textiel te verwerken. De kostprijs van een logo op kleding borduren, zoals een sweater, is afhankelijk van de grote van het ontwerp en het aantal steken. Als onze borduringen worden gedaan met garen dat is gemaakt van gerecycled polyester, volledig milieuvriendelijk en fairtrade.

borduren-3d-haarlem

3D Logo borduren

 

Textiel borduren

 

Petten en patches borduren

Bespreek jouw wensen in onze showroom

Wij zijn gespecialiseerd in het borduren van textiel voor bedrijven en particulieren. Bezoek onze showroom in Haarlem voor inspiratie en ontdek hoe wij jouw logo met naald en draad op kleding kunnen borduren, of hoe we textiel met jouw merknaam kunnen voorzien van een unieke, hoogwaardige uitstraling. Daarnaast kan je bij ons ook textiel laten bedrukken. Met ons vakmanschap komt jouw ontwerp prachtig tot leven.