TEXTIELBEDRUKKEN SINDS 1994

‘Iedereen die kleding met een opdruk nodig heeft kan bij ons terecht’

Eyecatcher is een van de grootste textieldrukkerijen in Nederland. Het bedrijfspand met showroom staat in de Waarderpolder en produceert alles in eigen huis daardoor zijn de levertijden kort. René en Arjan vierden 1 april samen met hun collega’s het 30-jarig bestaan van hun bedrijf.  “We zijn met dit bedrijf begonnen omdat we het leuk vonden. Ik had eerlijk gezegd nooit verwacht dat het zo groot zou worden. Het leuke van dit vak is dat geen dag hetzelfde is. Elke drukopdracht is een uitdaging. Het is voor ons een sport om iets zo mooi mogelijk te maken.

In de afgelopen 25 jaar is er veel veranderd, de techniek is verbeterd en het bedrijf is behoorlijk gegroeid. Maar wat hetzelfde is gebleven is ons enthousiasme voor het vak. We zijn hier allemaal vakidioten die graag topproducten willen maken en leveren. We kunnen als het nodig is tot wel 10.000 T-shirts per dag bedrukken maar ook kleinere oplages zijn mogelijk. Omdat we het hele proces zelf beheren en de meeste kleding op voorraad hebben zijn we niet afhankelijk van derden en kunnen we snel leveren en garantie op al onze producten geven.

Verschillende druktechnieken

Eyecatcher beschikt over de meest moderne druktechnieken. Mensen denken soms dat we een soort kopieermachine hebben staan waar alles vanzelf uitrolt maar zo werkt het niet. Wij bedrukken kleding door middel van zeefdruk, echt met inkt rechtstreeks op de kleding. Daarnaast kunnen wij kleding ook borduren voor een luxere uitstraling. Eyecatcher heeft ook geavanceerde machines in huis om digitaal te printen.

Collectie in de showroom

Midden in de showroom van Eyecatcher staat een grote tafel waar iedereen op zijn gemak koffie kan drinken en ondertussen de collectie kan bekijken. We willen een laagdrempelig bedrijf zijn waar mensen, zonder van te voren een afspraak te maken, zo binnen kunnen lopen. We houden niet van dat heel formele gedoe, we gaan relaxed met elkaar en onze klanten om.”

In de showroom is de collectie bedrijfskleding, t-shirts, polo’s, sportkleding, helmen, caps en zelfs schoenen te zien. “We kunnen alles van textiel bedrukken. Iedereen die kleding met een opdruk nodig heeft, kan bij ons terecht. In de meeste gevallen hebben onze klanten al een logo maar mocht dit niet het geval zijn, zijn wij er om advies te geven of zelfs samen met de klant iets nieuws te creëren.

Tevreden klanten

Eyecatcher is official dealer van bekende kledingmerken als Stanley/Stella, Russel, B&C, Fruit of the Loom en Clique en werkt veel met fairtrade producten die dan met fairtrade inkten bedrukt worden. Ons klantenbestand is heel divers. We produceren voor vrijgezellenfeestjes of grote evenementen en van particulieren tot grote bedrijven.