Bij Eyecatcher in Haarlem kan je bedrijfskleding laten bedrukken. Werkkleding professioneel laten bedrukken zorgt voor een uniforme en professionele uitstraling van jouw team. Of het nu gaat om kleding voor op de bouw, representatieve kleding voor in de horeca of outfits voor evenementen, elk stuk kleding wordt door ons met de grootste zorg behandeld.

Heb je interesse in het bedrukken van bedrijfskleding?

Bezoek onze showroom Bel ons op 0235421747

TEXTIEL BEDRUKKEN

Meer informatie

TEXTIEL BORDUREN

Meer informatie

ONLINE CATALOGUS

Meer informatie

Jouw bedrijfskleding laten bedrukken door middel van zeefdruk of DTF

Wanneer je bedrijfskleding wilt laten bedrukken, laat je dit doen door de specialisten van onze moderne textieldrukkerij. We zijn er trots op dat we officieel dealer van STANLEY/STELLA zijn, wat betekent dat we uitsluitend kwaliteitstextiel gebruiken om werkkleding te bedrukken. Voor het bedrukken van jouw bedrijfskleding hanteren we, afhankelijk van jouw behoeften en de kleding die bedrukt dient te worden, de zeefdruk- of DTF-techniek. Zo kiezen we eerder voor zeefdruk met duurzame inkt voor grotere oplages en eenvoudige, minder gedetailleerde ontwerpen. DTF gebruiken we voor kleine oplagen en complexe, gedetailleerde ontwerpen met meerdere kleuren. Welke techniek we ook gebruiken voor textielbedrukking, we zorgen ervoor dat het bedrukken van jouw werkkleding precies naar wens verloopt.

Kom langs in onze showroom en verken de mogelijkheden

Wanneer je besluit jouw bedrijfskleding te laten bedrukken, nodigen wij je graag uit in onze showroom. Onze specialisten in het bedrukken van werkkleding delen graag hun expertise om tot het beste resultaat voor jouw organisatie te komen. Zo bieden we je ook mogelijkheden aan om je bedrijfskleding te laten borduren. Bezoek onze showroom, bekijk ons volledige aanbod en bespreek jouw wensen met ons.