Bij Eyecatcher in Haarlem specialiseren we ons in bedrijfskleding borduren om jouw team een professionele en opvallende uitstraling te geven. Een goed geborduurd ontwerp voegt een verfijnde uitstraling toe aan elk kledingstuk en laat je medewerkers met trots het merk vertegenwoordigen. Of het nu gaat om kleding voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden, wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfskleding opvalt en langdurig indruk maakt.

Op zoek naar professionele borduurservices voor uw bedrijfskleding?

Bezoek onze showroom Bel ons op 0235421747

TEXTIEL BEDRUKKEN

Meer informatie

TEXTIEL BORDUREN

Meer informatie

ONLINE CATALOGUS

Meer informatie

Gedetailleerde ontwerpen op jouw bedrijfskleding laten borduren

In onze textieldrukkerij kun je jouw bedrijfskleding laten borduren met fairtrade-technieken, wat duurzaamheid en comfort garandeert. Met gebruik van gerecyclede polyestergaren zorgen we ervoor dat elk stuk kleding zorgvuldig en milieuvriendelijk wordt afgewerkt. Van T-shirts en polo’s tot jassen en sweaters, wij brengen elk gedetailleerd ontwerp met precisie over op textiel, zodat jouw kleding de professionele uitstraling krijgt die je wenst. Zo zorgen wij ervoor dat jouw kleding perfect aansluit bij jouw visie en de boodschap van jouw bedrijf.

Kom langs in onze showroom en verken de mogelijkheden

Als je van plan bent jouw bedrijfskleding te laten borduren, laat dit dan over aan onze textielspecialisten. Wij beschikken over jarenlange expertise in het borduren van textiel en geven je graag advies over het beste ontwerp voor jouw merk. Zo kan je bij ons ook jouw bedrijfskleding laten bedrukken. Kom langs in onze showroom om ons uitgebreide aanbod te bekijken en je wensen te bespreken.