Bij Eyecatcher in Haarlem laat je promotiekleding borduren die jouw merk op de best mogelijke manier representeert. We zorgen voor professionele en nauwkeurige borduringen die de identiteit van jouw merk versterken. Of je nu op zoek bent naar een subtiele accent of een opvallende, kleurrijke borduring, ons team staat klaar om jouw promotiekleding helemaal naar wens te borduren.

Op zoek naar een borduurservice voor promotiekleding?

Bezoek onze showroom Bel ons op 0235421747

TEXTIEL BEDRUKKEN

Meer informatie

TEXTIEL BORDUREN

Meer informatie

ONLINE CATALOGUS

Meer informatie

Promotiekleding laten borduren om jouw merkidentiteit te verbeteren

Als je jouw promotiekleding laat borduren in onze textieldrukkerij, reken je op een zorgvuldige afwerking en duurzame, fairtrade-productie. Wij gebruiken gerecyclede polyestergaren voor een milieuvriendelijke afwerking, zodat elk kledingstuk met aandacht en kwaliteit wordt geproduceerd. Dit betekent dat jouw promotiekleding niet alleen een professionele uitstraling heeft, maar ook bijdraagt aan een verantwoorde productie. Onze hoogwaardige borduringen zorgen ervoor dat jouw ontwerp met precisie wordt overgebracht, zodat jouw merkconsistentie gewaarborgd blijft. Wil je nog een stapje verder gaan? Dan kan je bij ons ook je eigen label of kledinglijn starten.

Kom langs in onze showroom en bespreek jouw wensen

Wanneer je besluit jouw promotiekleding te laten borduren, kun je dit met een gerust hart overlaten aan onze textielspecialisten. Onze expertise in textielborduren stelt ons in staat om elk ontwerp nauwkeurig op kleding aan te brengen voor een professionele uitstraling die indruk maakt, ongeacht de gebruikte stof. Bij ons laat je bijvoorbeeld ook sportkleding borduren. Bezoek onze showroom om het uitgebreide aanbod te bekijken en bespreek jouw wensen met ons, zodat wij jou kunnen helpen om het beste resultaat te bereiken.