Bij Eyecatcher in Haarlem laat je promotiekleding borduren die jouw merk op de best mogelijke manier representeert. We zorgen voor professionele en nauwkeurige borduringen die de identiteit van jouw merk versterken. Of je nu op zoek bent naar een subtiele accent of een opvallende, kleurrijke borduring, ons team staat klaar om jouw promotiekleding helemaal naar wens te borduren.

Zoekt u een borduurservice voor sportkleding?

Bezoek onze showroom Bel ons op 0235421747

TEXTIEL BEDRUKKEN

Meer informatie

TEXTIEL BORDUREN

Meer informatie

ONLINE CATALOGUS

Meer informatie

Sportkleding laten borduren met een uniek ontwerp

Bij ons kun je jouw boodschap laten borduren op allerlei soorten sportkleding, van sweaters en T-shirts tot trainingspakken en polo’s. We helpen je graag bij het creëren van een eigen label of kledinglijn, waarbij we zorgen voor een zorgvuldige afwerking die aansluit bij de behoeften van jouw merk. Als textieldrukkerij bieden we niet alleen borduurwerk van hoge kwaliteit, maar werken we ook met fairtrade-garens voor milieuvriendelijk borduren. Dit betekent dat je niet alleen kunt rekenen op vakmanschap en duurzaamheid, maar ook op een verantwoorde productie.

Kom langs in onze showroom en bekijk onze collectie

Wanneer je sportkleding wilt laten borduren, kun je rekenen op onze jarenlange expertise in textielborduren. Wij helpen je graag om de perfecte borduring te ontwerpen en de beste textieloplossingen te vinden voor jouw sportkleding. Zo kun je bij ons ook terecht voor het borduren van promotiekleding, en zorgen we ervoor dat je altijd het beste resultaat krijgt. Bezoek onze showroom om ons uitgebreide aanbod te bekijken en bespreek jouw wensen met ons team.