Bij Eyecatcher in Haarlem kan je sweaters laten borduren voor jouw team, bedrijf of evenement. We zijn gespecialiseerd in het borduren van hoogwaardige sweaters die jouw merk of boodschap stijlvol uitdragen. We gebruiken moderne borduurtechnieken om ervoor te zorgen dat elk detail perfect is, zodat de sweaters niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan.

Wilt u sweaters laten borduren?

Bezoek onze showroom Bel ons op 0235421747

TEXTIEL BEDRUKKEN

Meer informatie

TEXTIEL BORDUREN

Meer informatie

ONLINE CATALOGUS

Meer informatie

Sweaters voor verschillende doeleinden laten borduren

Bij ons kun je sweaters laten borduren voor uiteenlopende doeleinden, zoals sportkleding, promotiekleding of voor dagelijks gebruik. Of je nu een sportteam uitrust, je personeel uniform kleedt of aan een eigen kledinglijn werkt, wij bieden een breed scala aan opties in diverse maten en kleuren. Onze fairtrade borduurprocessen zorgen niet alleen voor een milieu- en sociaal verantwoord product, maar bieden ook een duurzame oplossing die de kwaliteit van jouw merk benadrukt.

Kom langs in onze showroom en bekijk onze collectie

Wij helpen je graag om de perfecte sweaters te creëren die jouw identiteit versterken en een blijvende indruk achterlaten. Bij ons op locatie kan je de verschillende mogelijkheden voor textielborduring bekijken en bespreken. Onze ervaren textielspecialisten staan klaar om je te adviseren over de beste technieken en ontwerpen die jouw visie tot leven brengen. Kom langs in de showroom van onze textieldrukkerij wanneer je interesse hebt om de ideale sweaters te laten borduren.